Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

For at sikre en god og sikker handel er det en forudsætning at du, inden du bestiller varer via vores online butik, læser nedenstående handelsbetingelser. Du kan primært handle som privatkunde (detailkunde).

Privatkunde

Så snart vi har modtaget din bestilling, sender vi en e-mail med en ordrebekræftelse til dig. Ordrebekræftelsen vil indeholde oplysninger om hvad du har bestilt, det totale beløb samt et ordrenummer. Varerne vil blive sendt, når vi kan se indbetalingen.

Priser

Alle priser for privatkunder på Alletiderste.dk er angivet inklusiv moms (25%).

Forbehold

Hos Alletiderste.dk gør vi vores bedste for ikke at lave fejl, men vi tager alligevel forbehold for eventuelle fejl i de angivne priser, prisændringer, lagerbeholdning og leverandørsvigt. Vi kan til enhver tidspunkt rette prisfejl m.m.

Levering

Levering sker med Postnord, Dao, GLS  eller andre forsendelsesfirmaer som er angivet på hjemmesiden.

Forsendelsesomkostninger

Forsendelsesgebyret er individuelt hos fragtfirmaerne og kan ses ved køb på hjemmesiden. Gebyrerne ændres løbende i forhold til prisændringer hos fragtfirmaerne.

Du kan rette henvendelse til Alletiderste.dk, hvis du har spørgsmål.

Leveringstid

Bestilte varer leveres så hurtigt som muligt. Normal ekspeditionstid: en til fire dage. Der kan forekomme længere ekspeditionstid ved ferie etc. Leveringstiden afhænger af fragtfirmaet og hvilken type forsendelse, som er valgt. Breve vil typisk have 5-8 arbejdsdage før de når frem. Alletiderste.dk kan ikke garantere leveringstiden, da det er fragtfirmaerne, som står for leveringen.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret fra varens modtagelse. Fortryder du købet eller dele af købet, skal du for egen regning sende varen tilbage til os senest den 14. dag efter modtagelsen. Hvis du sender varen tilbage, skal den være i samme stand, som da du modtog den, altså kun ubrugte og ubeskadigede materialer kan returneres. Fødevarer som er åbnet kan ikke returneres.

Ud over selve varen, som skal være forsvarligt pakket, skal du tydeligt angive hvilke varer, du returnerer og evt. dit kontonummer. Kontakt os gerne på email, så vi ved at der kommer varer retur.

Reklamationsbehandling

Svarer det leverede ikke til det bestilte eller har varen fejl, skal du henvende dig til Alletiderste.dk inden for rimelig tid, efter du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved en almindelig gennemgang af varen.

Seks måneder efter modtagelsen af varen eller hvis varen returneres efter, at holdbarhedsdatoen er overskredet, ophører retten til at klage.

Når Alletiderste.dk modtager en henvendelse om fejl ved en vare eller en fejllevering, behandles sagen hurtigst muligt.