Tilbud

Grøn økologisk Matcha te Lemon fra Yogi Tea

kr. 25,00

Nettovægt er 31g med 17 tebreve.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 10207 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Økologisk Grøn Matcha te fra YOGI TEA®  med citron er inspireret af Ayurvediske tankegang. Teen består af fine grønne Tencha teblade, som op til høsten bliver skærmet for solen for at give dem en ekstra fin og mild smag. Lidt citrongræs og lime afrunder smagen på den gode te oplevelse. Tencha tebladene er igennem en omfattende proces for at blive til Matcha te. Tebladene bliver knust undervejs, før de ender som det fint Matcha pulver, som har en frisk og sød smag. Matcha te er nok det sundeste te man kan få, da tebladene bliver til pulver og man får dermed alle næringsstoffer med.

Grøn te til meditation

Grøn Matcha kommer fra Japan og blev brugt af de buddhistiske munke til meditation, for mange hundrede år siden. Grøn te øger koncentrationen med en langsom optagelse i kroppen af koffein i forhold til kaffe, hvor man får en hurtig virkning.

 

Forslag til brygning af økologisk grøn Matcha te fra Yogi Tea

Hæld ca. 250 ml friskkogt vand over teposen. Lad det trække i 5 minutter eller mindre hvis du vil opnå en mildere smag.

Ingredienser:

Grøn te* (Tencha* 42%, Sencha* 9%, Matcha* 2%), lime* (8%), lakridsrod*, citrongræs* (7%), citronmyrte*, pebermynte*, sort peber*, tørret citronsaft* (2%), guarana*, citronolie*, citronverbena*, citronskal*, ingefær*.
*Økologisk

 

Yderligere information

Vægt 65 g
Størrelse 12 × 8 × 7 cm
Brand

Pakkeform

Aroma / smag

Citroengræs

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.